Improbasen

Barnas Jazzhus
Kids in Jazz
Barnas Jazzorkester
Ski Jazzklubb

Ski Jazzklubb har vært drevet av en energisk gjeng siden 2004. Etter en del utskiftinger, har klubben hatt noen måneders pause. Fra mars 2012 er vi tilbake i drift, med ny profil. Nettsiden er under utvikling.

Om oss
Program
Booking
Kontakt
Lenker

Romjulsjazz på KrydderLørdag 28. desember arrangerer Ski Jazzklubb for første gang i historien Romjulsjazz i samarbeid med Krydder.

Nyetablerte "Ski Allstar Band" åpner kvelden kl. 19.30, med konsert, etterfulgt av Jam-session. Bandet består av unge talenter fra Ski, Oslo, Asker og Japan, alle med tilknytning til jazzmiljøet på Norges Musikkhøgskole. Vi får høre Henriette Eilertsen på fløyte, Audun Aschim Steffensen på gitar, Bjørn-Even Bjarkli Verbeke på piano, Masaki Kai på bass, og Øystein Aarnes Vik på trommer.

Musikken drives fram av ungdommelig energi, samspill og vakre melodier med inspirasjon fra pop, viser og moderne jazz. Etter konserten blir det jamsession, og musikere oppfordres til å ta med instrument.

Bendik Baksaas tar kvelden videre med live-musikk og Dj-sett fra kl 22.30. Bendik er ettertraktet som DJ, og har flere utgivelser i eget navn, som har fått stor oppmerksomhet.

Han leverer musikk som gir assosiasjoner til syttitallet, med hip hop, disco og en solid dose elektronika. Han har spilt på steder som Blå, Dattera til hagen og mange klubber i Oslo. På Krydder vil han spille plater, både alene og sammen med live-musikere.BORDBESTILLING TLF: 64868200. Mer praktisk informasjon her