Improbasen

Barnas Jazzhus
Kids in Jazz
Barnas Jazzorkester
Ski Jazzklubb

Ski Jazzklubb har vært drevet av en energisk gjeng siden 2004. Etter en del utskiftinger, har klubben hatt noen måneders pause. Fra mars 2012 er vi tilbake i drift, med ny profil. Nettsiden er under utvikling.

Om oss
Program
Booking
Kontakt
Lenker

ProgramArild Andersen til SkiTirsdag 27. november kommer jazzlegenden Arild Andersen til Ski med sin trio, med Tommy Smith og Paolo Vinaccia. Konserten starter kl. 19. Unge talenter i forkant av hovedbandet. Mer info er på vei!


Motif til Ski
Tirsdag 9. oktober kommer et av de norske bandene som har høstet størst anerkjennelse internasjonalt til Ski. Les mer her


Besøk i internasjonal toppklasse


Vi får besøk i internasjonal toppklasse når Meadow gjester Ski Jazzklubb tirsdag 11. september, med den legendariske pianisten John Taylor, Tore Brunborg og Thomas Strønen. Les mer her


Kids in Jazz

Velkommen til barnas egen jazzfestival! Her får du høre unge jazztalenter fra Japan, Ukraina og store deler av Norge framføre improvisert jazzmusikk i mange ulike konstellasjoner. Formålet med mønstringen er å synliggjøre gevinstene med gehørbasert musikkopplæring, og å vise hva man kan oppnå ved å eksponere barn for jazz i ung alder. Prosjektet er initiert av Improbasen, et landsdekkende ressurssenter for barn som vil lære å spille jazz.

Lørdag 11. august Kråkstad Samfunnshus
Søndag 12. august Nasjonal Jazzscene
Mandag 13. august Ski Rådhusteater

Alle konsertene starter kl 18. Bill: kr 70 / gratis for barn under 16 årHanna Paulsberg Concept er klar 17. mars.Mats Eilertsens SkyDive har konsert i Ski onsdag 9. mai.Vi skal også arrangere en jazzkonsert 2. juni, i forbindelse med Ski Kulturfestival. I august har vi et mega-arrangement på gang i forbindelse med besøk fra Sapporo Junior Jazz school. Her er vi i dialog med bl.a. Norsk Jazzforum, Oslo Jazzfestival og Nasjonal Jazzscene som aktuelle samarbeidspartnere. Mer info er på vei!Meadow, med den legendariske pianisten John Taylor, kommer tirsdag 11. september.Motif gjester Ski tirsdag 9. oktober, i forbindelse med sin Europa-turné.Tirsdag 27. november kommer Arild Andersen trio, med Tommy Smith og Paolo Vinaccia.


Tilbake til Ski Jazzklubb

 

 

Ski Jazzklubb