Improbasen

Barnas Jazzhus
Kids in Jazz
Barnas Jazzorkester
Ski Jazzklubb

Ski Jazzklubb har vært drevet av en energisk gjeng siden 2004. Etter en del utskiftinger, har klubben hatt noen måneders pause. Fra mars 2012 er vi tilbake i drift, med ny profil. Nettsiden er under utvikling.

Om oss
Program
Booking
Kontakt
Lenker

Besøk i internasjonal toppklasse


Med støtte fra Norsk Kulturråd og Ski Kommune, har vi fått på plass et program i europeisk toppklasse! Det satses i første omgang på tre tirsdager, der vi i månedene fram mot jul presenterer noe av det ypperste innen europeisk kvalitetsjazz.Serien settes i gang 11. september, og alle konsertene starter kl. 19.00 i foajeen ved Ski Rådhusteater. Først ute er Meadow, med den legendariske pianisten John Taylor, Masqualero-saxofonisten Tore Brunborg og den etterspurte trommeslageren Thomas Strønen.John Taylor har bidratt sterkt til å utforme den berømte ECM-sounden, og huskes bl.a. fra flere av Jan Garbareks legendariske album fra siste halvdel av 70-tallet. Han har også spilt inn og samarbeidet med John Durman, Dave Holland, Gil Evans, Lee Konitz, Kenny Wheeler, Charlie Haden, Cleo Laine, Ronny Scott, og mange, mange andre.

 

I Meadow møter han to av de norske jazzmusikerne som har bidratt sterkest med å utvikle musikkformen videre på internasjonalt nivå. Tore Brunborg huskes av mange fra Masqualero, og har fortsatt denne utviklingen med en rekke band som turnerer over hele verden, sist med Tord Gustavsen kvartett.Thomas Strønen er en av de mest ettertraktende trommeslagere i Europa, en klangens mester, som kreativt fargelegger musikken, og tilfører en spennende lydpalett til denne akkustiske trioen.

 

Serien fortsetter i oktober og november, med Motif, som er et av de norske bandene som stadig markerer seg sterkest internasjonalt, og basslegenden Arild Andersens trio, med saxofonisten Tommy Smith og Paolo Vinaccia. I tillegg blir det en eksklusiv konsert på Kråkstad i oktober, i forbindelse med Hanna Paulsberg Concept's etterlengtede plate-debut. Du finner også om tirsdagens konsert på FacebookLes om John Taylor på Wikipedia
Anmeldelser og lyd finner du her


 

 

Ski Jazzklubb