Improbasen

Barnas Jazzhus
Kids in Jazz
Barnas Jazzorkester
Ski Jazzklubb

Ski Jazzklubb har vært drevet av en energisk gjeng siden 2004. Etter en del utskiftinger, har klubben hatt noen måneders pause. Fra mars 2012 er vi tilbake i drift, med ny profil. Nettsiden er under utvikling.

Om oss
Program
Booking
Kontakt
Lenker

Kids in Jazz 2013For andre år på rad, er vi medarrangør av den internasjonale mini-festivalen Kids in Jazz. Årets festival gjennomføres mellom 10. og 14. august, og de internasjonale gjestene ankommer Kråkstad Samfunnshus 8. august.

Også i år blir det en rekke spennende gjester, denne gangen fra flere steder i Japan, Østerrike, Estland m.fl. Og joda, -flere av dem som var med i fjor kommer tilbake! Info om artistene finner du her

Før den offisielle åpningen, blir det preparade på Ski Storsenter fredag 9. august kl. 17. Lørdag er det parade på Karl Johan, og åpning på Nasjonal Jazzscene.Hovedkonserten i Ski, blir søndag 11. august kl. 18, i Rådhusteatret. Det blir også konsert på Toyota i Kolbotn, mandag 12. august, og i Follotrykk Arena på Langhus, onsdag 14. august. Hele programmet finner du her.

 

 

Ski Jazzklubb